Park Bio

Østerbros eneste biograf

Arrangementer

 

Kompensation til medlemmer:  gratis drikkevarer hele 2020

Park Bios Venner har besluttet at give en ekstra medlemsfordel resten af 2020. Det bliver i form af en gratis drikkevare i forbindelse med hver eneste film, I ser. 

Ved køb/afhentning af billet, får man udleveret en drikkekupon, som kan indløses i kiosken. Det kan være til en kop kaffe/te/kakao, en øl, sodavand eller et glas vin, som kan nydes i salen. Tilbuddet gælder kun for medlemmer - og husk jeres medlemskort. 


Gratis film-arrangement i efteråret 2020

Til efteråret, hvor det hele forhåbentlig er lidt mere normalt, vil vi tilbyde medlemmer at komme til en gratis film - mere information følger.

--------------------------------------------------------------------------------

Tidligere arrangementer

Generalforsamling 
Generalforsamling i Park Bios Venner tirsdag, den 14. juli 2020, kl. 16.30. 
 
Forpremiere 24. februar 2020
Vi byder på en forfriskning ved forpremiere på filmen Krudttønden den 24. februar. Filmen tager udgangspunkt i det terrorangreb, som fandt sted på kulturhuset, Krudttønden, som ligger blot et stenkast fra Park Bio. 
Søndag den 3. november: filmen KOLLISION
Sæt kryds i kalenderen søndag den 3. november kl. 16.00. Her kan du nemlig møde nogle af de mest lovende film-folk i Danmark: Avaz-brødrene.    

Det bliver til en introduktion af deres kommende, Kollision, med Nikolaj Lie Kaas og Cecilie Stenspil i hovedrollerne. 

Bag filmen står de tre brødre med efternavnet Avaz: Milad (manuskript) Mehdi (instruktør) og Misam (producer). 

 
Lørdag den 26. oktober: GO'MORN BIO
Kom og vær med til en hyggelig lørdag formiddag.
 
Vi åbner dørene kl. 9.30, hvor vi serverer kaffe, croissanter m.v. 
 
Kl. 10.00 ser vi filmen MANDSKORET (læs om filmen nedenfor).
 
Pris kun 90 kr.  
Du må tage 1 ledsager med for 90 kr. mere.
 
Om MANDSKORET
Det er sværere at blive medlem af Mandskoret end at blive medlem af Hells Angels,' siger korets medlemmer – en højrøstet gruppe ølbællende, midaldrende norske mænd. De lovede for 15 år siden at synge ved hinandens begravelser. 'Det bliver selvfølgelig lidt akavet for den næstsidste af os,' griner de. Men nu bliver det alvor. Deres elskede korleder Ivar er blevet diagnosticeret med uhelbredelig kræft og har kun tre måneder tilbage at leve i. Men han nægter at dø, før koret får lov til at spille deres største koncert nogensinde, hvor de skal synge foran 10.000 mennesker som opvarmning for Black Sabbath og Ozzy Osbourne. 'Mandskoret' svinger – som livet – fra rungende latter til trillende tårer. Det er en film om venskabets ubrydelige bånd, skæbnens ubønhørlighed og musikkens helende kræfter.
 
 

Søndag den 15. september: FILM OG FÆLLESMIDDAG
Kom og vær med til en hyggelig søndag eftermiddag med film og god mad i fællesskab med andre medlemmer.

Vi ser filmen Smerte og Ære af Pedro Almodovar (læs om filmen nedenfor) og bagefter spiser vi sammen på Madklubben, som ligger ved siden af Park Bio. Arrangementet er kun for medlemmer af Park Bios Venner + max én ledsager.

Pris kun 175 kr.
Prisen inkluderer gratis kaffe og lidt sødt før filmen, en hovedret på Madklubben inklusive brød og ubegrænset vand m/u brus. Øvrige drikkevarer er på egen regning.

Menu: confiteret kylling med sauteret majs, timian, hasselnødder og estragonsauce.

Der er mulighed for vegetarret: svampe-kornotto med mandler og vesterhavsost.

Dagens program
16.00:
Vi ser filmen Smerte og Ære – se omtale nedenfor. Gratis kaffe og lidt sødt.
18.15: Vi spiser en god søndagsret på Madklubben

Om filmen SMERTE OG ÆRE
Pedro Almodóvar er tilbage i klassisk aftapning – med humor, patos og pangfarver. Filminstruktøren Salvador (Antonio Banderas) har nydt stor succes i livet, og nu skal hans nyrestaurerede hovedværk have repremiere. Samtidig plages han af diverse lidelser – og en påtrængende følelse af tomhed. I jagten på livets mening drømmer Salvador sig tilbage til barndommen, fattig på penge, men rig på kærlighed fra hans viljestærke mor (Penélope Cruz). Og han mindes drengeårenes narrestreger og det første strejf af seksuelt begær. ’Smerte og ære’ er en følelsesladet og stærkt personlig, for ikke at sige selvbiografisk fest.

 

 

Tirsdag den 3. september: introduktion til filmen  SER DU MÅNEN, DANIEL

Filmen Ser du månen, Daniel er en filmatisering af bogen af samme navn skrevet af Puk Damsgaard. Den handler om den danske freelance fotograf, Daniel Rye, som sad fanget i 398 dage hos Islamisk Stat i Syrien sammen med andre udlændinge.

Læs mere om filmen her.

Ved filmforevisning tirsdag den 3. september vil der inden filmen være en kort introduktion til Islamisk Stat af religionshistoriker, Søren Christian Lassen, som vil komme ind på baggrunden for Islamisk Stats opståen samt organisationens mål og metoder.

Efter filmen byder vi medlemmer af Park Bios Venner på et glas vin, øl eller vand, og der vil også vil være mulighed for at stille spørgsmål til Søren.

Program for aftenen
19.00 – 19.15:
introduktion til Islamisk Stat
19.15 – 21.35: filmen Ser du månen, Daniel
21.35 - ca. 22.00: vi byder medlemmer på et glas vin, øl eller sodavand og med mulighed for at stille spørgsmål til Søren Christian Lassen, religionshistoriker.

 

Generalforsamling

Vi har fornøjelsen at indkalde til generalforsamling mandag den 6. maj kl. 17.30 til ca. 18.15 i Park Bio. Det kræver ikke tilmelding at deltage. Hvis du har forslag til generalforsamlingen, skal bestyrelsen have dem senest den 28. april. Forslag kan sendes på mail eller afleveres i Park Bios billetsalg.

Lækker buffet efterfulgt af film

Efter selve generalforsamlingen er der mulighed for hyggeligt samvær, buffet inklusiv et glas vin, øl elle sodavand efterfulgt af filmen Long Shot, en romantisk komedie af Jonathan Levine.

Pris: 90 kr.

Buffet består af: italienske pølser og landskinke, landpostej, cornichons, soltørrede tomater, marinerede artiskokker, marinerede hvidløg, oliven med mandler, forskellige oste, frugt og grønt.

image.png

Samlet program for hele aftenen

17.30 - 18.15 Generalforsamling. Ingen tilmelding nødvendigt

18.15 - 19.15 Fællesspisning og hygge.

19.30 – ca. 22.00 Vi ser filmen Long Shot

 

Vejen til et lykkeligere liv - et foredrag af den danske pilgrim lørdag den 6. april

Park Bio har arrangeret et foredrag med Jannik Johansen, som fortæller om sin positive erfaring som pilgrim.

Medlemmer af Park Bios Venner får 20 kr. i rabat på prisen. Bemærk. Billet med rabat kan kun købes i selve biografen

Billedet indeholder sandsynligvis: 1 person, tekst

 

 

Fællesmiddag og Film søndag den 7. april

Kom med til Fællesmiddag og Film søndag den 7. april. Det bliver rigtig hyggeligt!

Kl. 16.00 ser vi den danske film Dronningen med Trine Dyrholm i hovedrollen. Bagefter spiser vi sammen på Madklubben. Menu: Hønsefrikassé. En stor og velsmagende ret. Vi trækker lod om 2 x én fribillet til Park Bio blandt medlemmer.

Pris per person: 175 kr. inklusiv kaffe/te og lidt sødt til filmen + en hovedret med vand m/u brus. Øvrige drikkevarer er på egen regning.

Bemærk. Kun køb af biletter - ingen reservation. Og kun én ledsager, som ikke er medlem.