Park Bio

Østerbros eneste biograf

Børnefilm

Jul I Bakkekøbing

Plakat for filmen Jul I Bakkekøbing

Lørdag d. 07.12.2019

Søndag d. 08.12.2019

De kendte figurer fra Bjergkøbing Grandprix er tilbage i JUL I BAKKEKØBING.

Julen nærmer sig og vore tre venner ønsker sig mest af alt sne. Men da Reodor opfinder verdens kraftigste snekanon, havner den uheldigvis hos Bakkekøbings udspekulerede avisredaktør, som har lovet byen ny snerekord. Og mens snestormen raser stadig vildere, må vore tre helte gribe ind og forsøge at forhindre at alt og alle bliver begravet i sne.

Længde: 1:16
Instruktør: Rasmus A. Sivertsen
Skuespillere: Kurt Ravn, Lars Brygmann, Claus Bue, Lasse Lunderskov, Stig Hoffmeyer, Lars Ranthe
Censur: Tilladt for alle

F for får - Fårmageddon

Plakat for filmen F for får - Fårmageddon

Lørdag d. 07.12.2019

Søndag d. 08.12.2019

Lørdag d. 14.12.2019

Søndag d. 15.12.2019

Den elskelige uldklump Frode Får bliver kastet ud i et hylesjovt, intergalaktisk eventyr da LU-LA, en gæst fra det ydre rum, nødlander nær gården.
Det lille, nuttede rumvæsen vil gerne hjem igen. Hele fåreflokken falder for LU-LAs magiske evner, drilagtighed og galaktisk store bøvser, så Frode Får beslutter sig for at hjælpe sin nye ven i nøden. De ved imidlertid ikke, at Agent Rød er på sporet af dem. Hun jagter rumvæsner for at bevise, at der findes liv i rummet. Mon Frode Får og flokken er i stand til at få LU-LA hjem uden at det ender i total Fårmageddon?
Kilde: Filmcompagniet

Længde: 1:27
Instruktør: Will Becher, Richard Phelan
Censur:

Frost 2

Plakat for filmen Frost 2 - Med dansk tale

Søndag d. 08.12.2019

Hvorfor blev Elsa født med magiske kræfter? Svaret drager hende og truer hendes kongerige. Sammen med Anna, Kristoffer, Olaf og Sven tager hun ud på en farlig, men bemærkelsesværdig rejse. I ”Frost” frygtede Elsa, at hendes kræfter var for farlige for verden. I ”Frost 2” må hun håbe, at de kan redde den. Det Oscarvindende team – instruktørerne Jennifer Lee og Chris Buck, produceren Peter Del Vecho og sangskriverne Kristen Anderson-Lopez og Robert Lopez – og med stemmeskuespillerne Idina Menzel, Kristen Bell, Jonathan Groff og Josh Gad står bag ”Frost 2”, som har dansk premiere den 25. december.

Længde: 1:43
Instruktør: Chris Buck, Jennifer Lee
Censur: Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år