Park Bio

Østerbros eneste biograf

Operabio

I Park Bio kan du jævnligt se "opera-bio" fra nogle af de helt store operahuse i verden!

Forestillingerne vil hovedsageligt være på søndage kl. 16.00 og i pausen byder vi på et glas vin i vores hyggelige foyer...

Prisen pr. billet er 150 kr. men som medlem af Park Bios Venner, kan du købe billet for kun 125 kr.

Program for Park Bio

AllOpera - ANDREA CHÉNIER

Plakat for filmen AllOpera - ANDREA CHÉNIER

Søndag d. 21.01.2018

Det 21. århundredes operadiva Anna Netrebko spiller sammen med sin mand Yusif Eyvazov i sæsonåbningen på Teatro alla Scala i Milano. ANDREA CHENIER blev først opført på Teatro alla Scala i 1896, og operaen af Umberto Giordano kommer nu tilbage til scenen i Milano efter 32 år, som dengang ser vi nu Riccardo Chailly som dirigent og Mario Martone er instruktør.

Længde: 2:35
Censur:

AllOpera - LA BOHEME

Plakat for filmen AllOpera - LA BOHEME

Søndag d. 25.02.2018

Operaelskeres kan opleve den parisiske kærlighedshistorie den 24. january med LA BOHÈME LIVE fra Teatro Comunale di Bologa. En ny produktion I opsætning af Graham Vick og dirigeret af teatrets kunstneriske leder, Michele Mariotti.

Længde: 2:20
Censur:

AllOpera - LA TRAVIATA

Plakat for filmen AllOpera -  LA TRAVIATA

Søndag d. 04.03.2018

All’Opera præsenterer Verdis LA TRAVIATA I isenesættelse af Sofia Coppola med kostumer af Valentino Garavani. operaen dirigeres af Jader Bignamini med Franricesca Dotto og Antonio Poli blandt de medvirkende.

Længde: 3:30
Censur:

AllOpera - DON PASQUALE

Plakat for filmen AllOpera - DON PASQUALE

Søndag d. 27.05.2018

DON PASQUALE af Gaetano Donizetti er en opera buffa som skal nydes af et stort publikum. Dirigeret af Riccardo Chailly og isceensat af David Livermore, og med Rosa Feola igen på Teatro alla Scala efter sidste sæsons optræden I Den tyvagtige skade.

Længde: 2:25
Censur:

AllOpera - BILLY BUDD

Plakat for filmen AllOpera - BILLY BUDD

Søndag d. 10.06.2018

En forfriskende, nyskabende titel lukker sæsonen: BILLY BUDD af Benjamin Britten baseret på romanen af Herman Melville. Dirigent er amerikanske James Conlon, og britiske Deborah Warner instruerer med den sydafrikanske baryton Jacques Imbrailo.

Censur:

AllOpera - LE CORSAIRE

Plakat for filmen AllOpera - LE CORSAIRE

Søndag d. 24.06.2018

Der er en ballet med I sæsonen: LE CORSAIRE. Action, passion og romantik mikses i en eksotisk invasion af scenen på Teatro alla Scala. Med musik af Adolph Adam, Cesare Pugni, Léo Delibes, Riccardo Drigo, og Prince Oldenbourg, og koreografi af Anna-Marie Holmes fra Marius Petipa og Konstantin Sergeyev.

Længde: 2:20
Censur: