Park Bio

Østerbros eneste biograf

Arrangementer

 

Park Bios Venner ønsker alle medlemmer en glædelig jul.

Vi glæder os til at byde jer velkommen til flere arrangementer i det nye år.

--------------------------------------------------------------------------------

Tidligere arrangementer

DEN TID PÅ ÅRET, mandag den 29. november 2021, kl. 18.00 

Vi har fornøjelsen af at invitere medlemmer af Park Bios Venner til gratis juleforestilling sammen med en ledsager.

Filmen handler om en begivenhed, vi alle kan relatere os til, nemig juleaften.

I forbindelse med forestillingen trækker vi lod om 3 superlækre julekurve.

Billetter til forestillingen kan kun afhentes i Park Bio - mod forevisning af gyldigt medlemsbevis. Det er først-til-mølle.

Vi glæder os til at se jer.

 

Til de næste tre Moving Mondays arrangementer, giver Park Bio 15% rabat på billetten til medlemmer af venneforeningen, således at prisen er 106,25 kr.

1. november 2021
Cykelåret 2021 efterfulgt af cykeldokumentaren "Time Trial"

8. november 2021
Klima/miljø/energi efterfulgt af den islandske fiim "Kvinde på krigsstien"

15. november 2021
Det gode værtskab efterfulgt af "Downtown Abbey"

 

Moving Mondays
Park Bio starter 4. oktober en række Moving Mondays. 
Park Bio har prioriteret at give halv pris til medlemmer af Park Bios Venner til dette første arrangement, derfor skal du gå ind i biografen og vise dit medlemskort, når du køber billetter.
 
Live-talk med Jakob Sheikh og særvisning af 'Mit Afghanistan'
Mandag den 4. oktober åbner Park Bio og Fallucka, Moving Mondays sæsonen med en live-talk med den anmelderroste journalist og forfatter Jakob Sheikh efterfulgt af særvisning af den rørende og tankevækkende dokumentar 'Mit Afghanistan'.

Jakob Sheikh er højaktuel med bogen 'Vi tabte' hvor han undersøger forholdet mellem Vesten og jihadismen de sidste 20 år. Gennem personlige møder med jihadister, rejser i den islamiske verden og analyse af både jihadistiske og vestlige kilder giver Jakob Sheikh sit bud på, hvordan Vesten tabte krigen mod terror. Spørgsmålet, vi bør stille først, er derfor ikke, hvordan jihadismen besejres, men hvordan vi kommer videre som tabere. Det kræver et opgør med et af de største politiske tabuer i Vesten: at vi begynder at lytte til jihadisterne.

I samtale med Casper Dall politisk redaktør på Avisen Danmark kommer vi til Moving Mondays tættere på såvel bogen som Jakob Sheiks personlig refleksioner og overvejelser om det høj aktuelle emne.

Mit Afghanistan
Efter live-talken viser Park Bio Nagieb Khaja tankevækkende dokumentar 'Mit Afghanistan'. Nagieb er en mand med en mission. For nogle år siden rejste han selv ind i den forbudte zone for at nuancere det forsimplede mediebillede af landet, men han endte som fange hos Taliban, og undslap kun lige med livet i behold. På næste rejse medbragte Nagieb 30 mobilkameraer og bad civile afghanere filme sig selv. For første gang bliver vi nu budt indenfor i den forbudte zone. Vi ser det liv, der leves der, med glæder og sorger, sejre og nederlag. Alt det, der er forbundet med at leve i krigens skygge - hvad enten man er teenager med drømme for fremtiden, er aktiv i kampen mod korruption i lokalsamfundet, eller familieoverhoved med ansvar for alles overlevelse.

 

Generalforsamling 
Generalforsamling i Park Bios Venner Mandag 31.5.2021 kl18:00 - 19:00