Park Bio

Østerbros eneste biograf

Arrangementer

På grund af Corona har Park Bio lukket til den 17.01.2021 

Men vi glæder os til at byde alle medlemmer af Park Bios Venner velkomne, når Park Bio igen slår dørene op. 

 

 

 


 

--------------------------------------------------------------------------------

Tidligere arrangementer

Gratis film
Julen nærmer sig og vi har fået mulighed for at give jer en julegave: gratis film med en forfriskning og snack mandag den 7. december 2020.

Om filmen
Vi viser animationsfilmen LOVING VINCENT, som er verdenens første 100% olieanimerede film, hvor 150 kunstnere har håndanimeret hvert enest ene af de malerier, der krævedes af filmens 65.000 frames.

I LOVING VINCENT vakler Vincent van Gogh såret ned ad gaden den 29. juli 1890 i de lille franske by Auvres. Han holder sin hænder mod et frisk skudsår i maven.

På det tidspunkt var Vincent van Gogh ukendt for omverdenen, men idag er han en af historiens største kunstnere. Malerens tragiske død er stadig omgærdet af mystik og spekulationer.

Hvem var det, der skød?

Hvornår
Mandag, 7. december 2020, kl.18.00

 

Kompensation til medlemmer:  gratis drikkevarer hele 2020

Park Bios Venner har besluttet at give en ekstra medlemsfordel resten af 2020. Det bliver i form af en gratis drikkevare i forbindelse med hver eneste film, I ser. 

Ved køb/afhentning af billet, får man udleveret en drikkekupon, som kan indløses i kiosken. Det kan være til en kop kaffe/te/kakao, en øl, sodavand eller et glas vin, som kan nydes i salen. Tilbuddet gælder kun for medlemmer - og husk jeres medlemskort. 

 

Gratis film den 19. oktober 2020, kl. 18.00
Som ekstra tilbud til medlemmer i år, hvor det har været svært at bruge sit medlemskab, viser vi filmen Amazing Grace ganske gratis. 

Det er en koncertfilm med Aretha Franklin, der følger indspilningerne af albummet 'Amazing Grace' i 1972. Filmen havde premiere i januar 2020 og anmelderne var begejstrede, fx. gav filmmagasinet Ekko seks stjerner.

Kom og se eller gense den dejlige film!. Og inviterer gerne en ledsager med, ganske gratis.

Tilbuddet gælder naturligvis også, hvis man melder sig ind senest den 19. oktober 2020.

 
Generalforsamling 
Generalforsamling i Park Bios Venner tirsdag, den 14. juli 2020, kl. 16.30.