Park Bio

Østerbros eneste biograf

Børnefilm

kagekampen

Plakat for filmen kagekampen

Lørdag d. 25.09.2021

Søndag d. 26.09.2021

Alferne har levet i skjul under bakken i mange år, men Elfrid beslutter sig for, at hun vil se hvad livet kan tilbyde på overfladen.
Sammen med sine to venner Kipp og Bo, kravler de op til jordens overflade, hvor der venter dem et eventyr de aldrig havde turdet drømme om.
Elfrid bliver venner med bageren, Theo, der har problemer med sin bagerbutik. Den er i fare for at blive opkøbt af hans succesfulde brors kage-imperium. Theos situation minder Elfrid og venner om alfernes sande formål i livet: At hjælpe andre.
De to tre venner sætter sig derfor for at få gang i butikken igen og hjælpe Theo fra konkurs. Men da ingen af dem tidligere har bagt en eneste kage, er der lige nogle startvanskeligheder inden de kan skumme fløden af deres arbejde

Længde: 1:18
Censur: Tilladt for alle

Forsvundet til Halloween

Plakat for filmen Forsvundet til Halloween

Lørdag d. 25.09.2021

Søndag d. 26.09.2021

I FORSVUNDET TIL HALLOWEEN følger man søskendeparret Asger og Petra, der traditionen tro skal holde halloween sammen med deres nabo Esther. Men dette år er alting anderledes, end det plejer. Asger og Petra har for nyligt mistet deres far, og det er nu første halloween uden ham. Samtidig er Asger og Esther gledet fra hinanden og har mistet deres gamle venskab, og der er nu lagt op til en anspændt aften i familiens skød. Men da Petra pludselig forsvinder sporløst, må Asger og Esther stå sammen om at finde den forsvundne lillesøster. De tager ud i den skøre halloween-aften, og i deres søgen efter Petra støder de på drengen Svend, udklædte zombier, tricktyve og alverdens udfordringer, inden de ender foran det uhyggelige hus, hvor den onde heks bor. Mon det lykkes dem at finde Petra, inden forældrene opdager, at hun er væk?

Længde: 1:28
Instruktør: Philip Th. Pedersen
Skuespillere: Pelle Møller, Hannah Glem Zeuthen, Storm Exner Fjæstad, Katinka Evers-Jahnsen, Max Kaysen Høyrup, Jakob Fauerby
Censur: