Park Bio

Østerbros eneste biograf

Kommende film

Premiere dato endnu ikke fastsat

Krummerne - Det er svært at være 11 år

Forpremiere 11.12. 12.12.

KRUMMERNE – DET ER SVÆRT AT VÆRE 11 ÅR rammer ned i familien 2021. ”Skærmen” fylder meget i hverdagen hos familien Krumborg. Mor synes, familien skal komme hinanden ved, så Krumme foreslår skærmfri uge, for på den måde slipper Krumme for at blive drillet henne i skolen for sin gamle skodmobil. Stine bliver rasende, mor synes, det er fornuftigt, far gør som mor siger, og Grunk har bare tænkt sig at snyde. Men hvad skal man så lave? Krumme finder nogle gamle Kim-bøger på loftet, som han sluger råt, og han bliver inspireret til at starte sit eget detektivbureau med sin ven Tom. Da forbryderne, Tina og Jeff, stjæler Anastasia-diamanten fra Nationalmuseet, ser Krumme sin chance: At fange forbryderne for at vinde Yrsas hjerte. Men det går ikke så let som i Kim-bøgerne, for det er nemlig svært at være 11 år, når man også vil vinde Yrsas kærlighed.

Genre: Familiefilm
Instruktør: Michael Asmussen
Skuespillere: Iben Dorner, Esben Dalgaard Andersen, Noah Storm Otto, Maya Gonzalez
Censur: Tilladt for alle

Don’t look up

Premiere 9.12.


Genre: Drama, Komedie, Science Fiction
Instruktør: Adam McKay
Skuespillere: Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Timothée Chalamet
Censur: Tilladt for børn over 11 år

West Side Story

Premiere 8.12.

Teenagerne Tony og Maria forelsker sig i hinanden, trods deres relationer til de rivaliserende gadebander The Jets og Sharks i 1950’ernes New York.
Filmen instrueres af Steven Spielberg og i hovedrollerne som Maria og Tony ses henholdsvis Rachel Zegler og Ansel Elgort.

Hvidstengruppen II - De Efterladte

Forpremiere Man 6.12.

HVIDSTENGRUPPEN II - DE EFTERLADTE er en uafrystelig og gribende dramatisk fortælling om en dansk families ubærlige tab og totale splittelse, men først og fremmest om den tro og det håb, der på mirakuløs vis giver dem den overmenneskelige styrke til ikke at give op. En hjerteskærende og sandfærdig skildring af kvinder, som bliver fanget i krigens gru, men aldrig holder op med at håbe…
Kilde: Nordisk Film

Genre: Drama, Krig
Instruktør: Anne-Grethe Bjarup Riis
Skuespillere: Bodil Jørgensen, Ellen Hillingsøe, Marie Bach Hansen, Louise Bonde, Laura Møller, Selma Sophia Høst, Alfrida Uhrenfeldt, Nadia Kvist, Emil Holmsteen Jørgensen, Holger Østergaard

The Matrix Resurrections

Premiere 22.12.

Fra den visionære filmskaber Lana Wachowski kommer nu ”The Matrix Resurrections” - den længe ventede, fjerde film i den nyskabende franchise, der redefinerede filmgenren. Den nye film genforener Keanu Reeves og Carrie-Anne Moss i de ikoniske roller som Neo og Trinity.
Kilde: SF Film

Genre: Science Fiction
Instruktør: Lana Wachowski
Skuespillere: Keanu Reeves, Priyanka Chopra, Carrie-Ann Moss
Censur: Tilladt for børn over 11 år