Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


Søndag 08. oktober
Yuku og blomsten på bjerget
Lukket Visning
Yuku og blomsten på bjerget

Yuku og blomsten på bjerget

YUKU OG BLOMSTEN PÅ BJERGET er et fortryllende eventyr om den modige mus Yukus søgen efter en legendarisk og magisk blomst. En fortælling fyldt med herlig musik og uimodståelige sange, der gør hjertet glad. Krydret med rim, remser og underfundige gåder fortæller filmen på charmerende vis om familiekærlighed, musikkens magi, venskaber og vigtigheden af at tro på sig selv.

Hver aften læser bedstemor eventyr for alle museunger til lyden af Yukus ukulele. Men nu er tiden kommet, hvor bedstemor snart må forlade familien for at følge den blinde muldvarp dybt, dybt ind i jordens mørke indre. Men i bedstemors magiske bog er der en historie om Himalayas magiske blomst, der giver evigt lys.

Med sin ukulele under armen begiver Yuku sig derfor ud på en eventyrlig færd efter blomsten på bjerget. Det bliver en rejse, der byder på herlige sange, nye venskaber, mystiske gåder, og en truende udfordring: for ved frygtens bro venter den fæle ulv… Vil det lykkes Yuku at finde den magiske blomst i tide?