Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


House of Flying Daggers
House of Flying Daggers

House of Flying Daggers

Park Bio og Copenhagen Asian Film Festival inviterer til en one-night-only særvisning i anledning af 20 års jubilæet for House of Flying Daggards.Om filmen:

Året er 859 og Kinas Tang Dynasti er i forfald. Uroligheder spreder sig over hele landet, og den korrupte regering kæmper mod oprørske hære, der former sig i protest.


Den største af disse hære er ’House of Flying Daggers’, som vokser sig stærkere end nogensinde under en mystisk ny leder. To lokale hærførere beordres til at fange den nyeleder, og de udtænker derfor en snedig plan.


Den ene, Jin, skal udgive sig for at væreen ensom kriger ved navn Wind, som redder den smukke, blinde oprører Mei frafængslet for på den måde at vinde hendes tillid og eskortere hende til House of Flying Daggers’ hemmelige hovedkvarter.


Planen virker, men på den lange rejse forelsker Jin og Mei sig i hinanden. Farerne lurer i den omkringliggende skov, og vinden står stille, som om den fornemmer spændingen i luften.


Hvad ligger forude for det ulykkelige, elskende par? Og hvis det er ægte kærlighed, hvorfor former der sig så intriger i deres hoveder... og hemmeligheder i deres hjerter?