Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


Lørdag 03. august
Børnebiffen 27
Børnebiffen (3-6 år)
Børnebiffen 27

Børnebiffen 27

Fra 3 år – 29 min.
Pingvin
Instruktør: Julia Ocker

Pingvintjeneren vil have, at pingvinfesten skal være perfekt. Men alt, hvad han gør, ender galt.

DFI distribution. Tyskland 2018. 3 min. Dansk tale. Tilladt for alle.Rita og krokodille – I biografen
Instruktør: Siri Melchior

Rita og Krokodille skal se “De 5 feer” i biografen. Krokodille larmer med slikpapiret, slubrer og gaber. Nu bliver det spændende! Feerne skal bage en kage. Rita er opslugt. Men Krokodille er væk! På lærredet dukker en stor skygge op, som vil æde kagen. En drage? Eller bare Krokodille.

DFI distribution. Danmark 2018. 5 min. Dansk tale. Tilladt for alle.Pipungerne – Mus på stribe
Instruktør: Tone tarding

Saxe kan lide at tælle. Så da Sille og Saxe skal kigge efter Viggamusens unger, mener Saxe, at det er ingen sag, de tæller dem bare. Desværre er der ingen mus, som vil stå stille, og pludselig er de væk alle sammen.

DFI distribution. Danmark 2009. 5 min. Dansk tale. Tilladt for alle.Edderskønne edderkopper – Springedderkoppen
Instruktør: Adam Schmedes

Springedderkoppen er den klogeste blandt edderkopperne. Han ser rigtig godt og kan genkende billedet af andre springedderkopper. Hver morgen solbader han og fanger insekter på sin vanlige sten. En dag dukker der en anden han, en rival, op på stenen, som han må jage væk. Bagefter sker der noget virkelig mystisk; en kæmpehan dukker op, større end alle andre. Kan han også jage ham væk?

DFI distribution. Danmark 2018. 7 min. Dansk tale. Tilladt for alle.Storvask – Larm
Instruktør: Kassandra Wellendorf

Instruktøren Kassandra Wellendorf har med animationsfilmene »Storvask« skabt en række små fortællinger, der tager udgangspunkt i fantasien om, at vasketøj har sit eget liv bag vaskemaskinens rude. Wellendorf skaber et surrealistisk univers, hvor vaskemaskinens rum forvandler sig til et ishav, en garnjungle, en pjaltetøjsverden, en legeplads eller et farligt undervandsunivers.

DFI distribution. Danmark 2010. 4 min. Dansk tale. Tilladt for alle.Den lille fugl og bladet
Instruktør: Lena von Döhren

I den snedækkede skov ser den lille fugl, at årets sidste blad svæver mod jorden. Fuglen løber efter det og får fat i det ude på den frosne sø. Men den lille fugl har glemt at holde øje med den sultne ræv, som også er kommet ud på isen.

DFI distribution. Schweiz 2012. 4 min. Tilladt for alle.
Peter Pix – Violinen
Instruktør: Trine Heller Jensen

Peter Pix tager sin violin ned fra væggen og begynder at spille en melankolsk melodi, så smuk, at han får tårer i øjnene. Billedet på væggen begynder at stortude. Stearinlyset græder, blomsterne græder, vandglasset løber over. Peter Pix stopper og kigger ned - opdager, at han står i vand til anklerne.

DFI distribution. Danmark 2013. 1 min. Dansk tale. Tilladt for alle.