Park Bio

Østerbros eneste biograf

Program efter dato

December måned
Onsdag d. 08.12.2021

The Hand of God

Plakat for filmen The Hand of God

Fra den prisvindende instruktør, Paolo Sorrentino (Il Divo, The Great Beauty, The Young Pope) kommer nu historien om 1980'ernes larmende Napoli og drengen Fabietto Schisa. THE HAND OF GOD er en fortælling fuld af uventet glæde, som f.eks. fodboldlegenden Diego Maradonas ankomst og en ligeså uventet tragedie. Skæbnen spiller en vigtig rolle, mens glæde og tragedie væver sig ind i den og baner vejen for Fabiettos fremtid. Sorrentino tager til sin hjemby for at fortælle denne personlige historie om skæbne og familie, sport og det store lærred, kærlighed og tab.

Længde: 2:10
Instruktør: Paolo Sorrentino
Skuespillere: Toni Servillo, Filippo Scotti, Teresa Saponangelo
Censur: Tilladt for børn over 11 år

West Side Story

Plakat for filmen West Side Story

Teenagerne Tony og Maria forelsker sig i hinanden, trods deres relationer til de rivaliserende gadebander The Jets og Sharks i 1950’ernes New York.
Filmen instrueres af Steven Spielberg og i hovedrollerne som Maria og Tony ses henholdsvis Rachel Zegler og Ansel Elgort.

Længde: 2:36
Censur:

House of Gucci

Plakat for filmen House of Gucci

”House of Gucci” er inspireret af den chokerende sande historie om familieimperiet bag det italienske modehus Gucci. Med tre årtiers kærlighed, forræderi, dekadence, hævn og i sidste ende mord ser vi, hvad et navn betyder, hvad det er værd og hvor langt en familie vil gå for kontrol.

Vi følger familieimperiet fra tiden, hvor alt stadig er glamourøst, frem til den skandaløse retssag, hvor Patrizia Reggiani bliver idømt 26 års fængsel for at planlægge drabet på sin eksmand, Maurizio Gucci. Maurizio var barnebarn af den berømte modedesigner Guccio Gucci og arving til hele Gucci-dynastiet, men juridiske slagsmål, stridigheder om arven, svigt og en ekstravagant livsstil blev begyndelsen til enden for Maurizio og hans kone, Patrizia, kendt som Den Sorte Enke.

Længde: 2:38
Instruktør: Ridley Scott
Skuespillere: Al Pacino, Jared Leto, Adam Driver, Lady Gaga
Censur: Tilladt for børn over 11 år