Lørdag d. 11.12.2021

Krummerne - Det er svært at være 11 år

Plakat for filmen Krummerne - Det er svært at være 11 år

KRUMMERNE – DET ER SVÆRT AT VÆRE 11 ÅR rammer ned i familien 2021. ”Skærmen” fylder meget i hverdagen hos familien Krumborg. Mor synes, familien skal komme hinanden ved, så Krumme foreslår skærmfri uge, for på den måde slipper Krumme for at blive drillet henne i skolen for sin gamle skodmobil. Stine bliver rasende, mor synes, det er fornuftigt, far gør som mor siger, og Grunk har bare tænkt sig at snyde. Men hvad skal man så lave? Krumme finder nogle gamle Kim-bøger på loftet, som han sluger råt, og han bliver inspireret til at starte sit eget detektivbureau med sin ven Tom. Da forbryderne, Tina og Jeff, stjæler Anastasia-diamanten fra Nationalmuseet, ser Krumme sin chance: At fange forbryderne for at vinde Yrsas hjerte. Men det går ikke så let som i Kim-bøgerne, for det er nemlig svært at være 11 år, når man også vil vinde Yrsas kærlighed.

Længde: 1:24
Instruktør: Michael Asmussen
Skuespillere: Iben Dorner, Esben Dalgaard Andersen, Noah Storm Otto, Maya Gonzalez
Censur: Tilladt for alle

Encanto

Plakat for filmen Encanto - Med Dansk tale
  • 13:45- Sal 1 - Med Dansk tale
    Billetter

    Børnefilm

I ENCANTO møder vi den ekstraordinære familien Madrigal, der lever i et magisk hus, gemt i de Colombianske bjerge. Magien har velsignet alle familiens medlemmer med unikke evner – fra superstyrke til healende kræfter – eller det vil sige alle på nær Mirabel. Da Mirabel opdager at magien, der omgiver deres hjem, er i fare, er hun familiens sidste håb.
Filmens sange er skrevet af den Emmy-, Grammy- og Tony-vindende Lin-Manuel Miranda (Hamilton, Vaiana) og filmen instrueres af Jared Bush (Zootropolis).
Kilde: Walt Disney

Længde: 1:42
Instruktør: Byron Howard, Jared Bush
Censur: Frarådes børn under 7 år

Don’t look up

Plakat for filmen Don’t look up


Længde: 2:25
Instruktør: Adam McKay
Skuespillere: Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Timothée Chalamet
Censur: Tilladt for børn over 11 år

West Side Story

Plakat for filmen West Side Story

Teenagerne Tony og Maria forelsker sig i hinanden, trods deres relationer til de rivaliserende gadebander The Jets og Sharks i 1950’ernes New York.
Filmen instrueres af Steven Spielberg og i hovedrollerne som Maria og Tony ses henholdsvis Rachel Zegler og Ansel Elgort.

Længde: 2:36
Censur: