Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


Lørdag 27. juli
Børnebiffen 26
Børnebiffen (3-6 år)
Børnebiffen 26

Børnebiffen 26

Fra 3 år – 32 min.
Myre
Instruktør: Julia Ocker

Alle myrerne arbejder perfekt sammen. Men der er én myre, der gør alting anderledes.

DFI distribution. Tyskland 2018. 3 min. Tilladt for alle.Cirkeline – Kanonfotograf Frederik
Instruktør: Jannik Hastrup

Musen Fredrik finder et filmkamera og drager ud for at optage de forskellige dyr. Efter mange farefulde oplevelser kommer han hjem og får at vide, at der ikke er film i apparatet. Heldigvis har tegneren filmet Fredrik, så tilskuerne ikke går glip af noget.

DFI distribution. Danmark 1970. 13 min. Dansk tale. Tilladt for alle.


Peter Pix – Kærestebrevet
Instruktør: Trine Heller Jensen

Peter Pix kommer ind med et brev, dufter spændt til det, åbner og trækker et rødt papirhjerte ud. Hjertet slår, mens han kigger på et billede af sin udkårne. Han gør sig klar til at møde hende. Prøver skjorter, sætter håret og kigger sig i spejlet. Mangler der noget? Skæg! Han afprøver nu forskellige modeller, som han "maler" på med fingrene.

DFI distribution. Danmark 2013. 2 min. Dansk tale. Tilladt for alle.


Storvask – Hemmeligheden
Instruktør: Kassandra Wellendorf

Instruktøren Kassandra Wellendorf har med animationsfilmene »Storvask« skabt en række små fortællinger, der tager udgangspunkt i fantasien om, at vasketøj har sit eget liv bag vaskemaskinens rude. Wellendorf skaber et surrealistisk univers, hvor vaskemaskinens rum forvandler sig til et ishav, en garnjungle, en pjaltetøjsverden, en legeplads eller et farligt undervandsunivers.

DFI distribution. Danmark 2010. 4 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

Rita og krokodille – Blåbær
Instruktør: Siri Melchior

Rita og Krokodille plukker blåbær. Rita holder godt øje med alt hvad Krokodille gør. Hvis han spiser blåbær, bliver hans tunge blå! Men der i buskene ligger en bamse. Rita elsker den ved første øjekast. Hun elsker den, som var den hendes egen. En lille pige leder i blåbærbuskene efter noget hun har mistet. Men det var Rita, som fandt bamsen. Hvis bamse er det nu?

DFI distribution. Danmark 2018. 5 min. Dansk tale. Tilladt for alle.


Lillefinger – Alene i verden
Instruktør: Mette Skov

Myren kan ikke finde hverken Lillefinger eller hans familie og føler sig forladt og alene.

Om serien: Lillefinger og Myren er bedste venner. De laver alting sammen, men nogen gange går det ikke helt som planlagt. Hvad sker der hvis man kommer til at smadre en rude? Og hvordan kommer man hjem igen, hvis man er blevet taget af blæsten og blæst langt, langt væk? Det er ikke altid nemt at være venner med nogen, for hvordan bliver man enig med hinanden uden at gå på kompromis med sig selv? Alt det og meget mere oplever Lillefinger og Myren.

DFI distribution. Danmark 2015. 5 min. Dansk tale. Tilladt for alle.